Re: [uCsimm] uCbootstrap and FLASH problems

From: Juan José (peco@microbotica.es)
Date: Fri Feb 16 2001 - 04:01:57 EST


Hello.

I have received 4 ucsimms, and I have problems with the uCbootstrap and the
FLASH.

a) If I try to save the new image with the "flashloader command" I obtain the
next output:

 # flashloader /usr/image.bin
Loading file [/usr/image.bin]
/Loaded 1336788.eraseing
10000-1565d4 9--1
.done.
.writeing...
..
..
But NOTHING HAPPENS. The new image is not saved!!!!

Any idea?, what can I try?

b) In the other hand, when I try to set the AUTOBOOT environment variable:

                                                                        
         uCbootstrap v1.04 Copyright (c) 2000 Lineo, Inc.
                  Copyright (c) 1999-2000 Rt-Control Inc.
         All Rights Reserved.
         AUTOBOOT not "yes" or greater than 0. Ignored
         FLASH type 00c0 [AT49BV1614]
         DP|001000 DP|002000 DP|003000 DP|004000 DP|005000 DP|006000
         DP|007000 DP|008000 DP|00c000 D-|010000 D-|018000 D-|020000
         D-|028000 D-|030000 D-|038000 D-|040000 D-|048000 D-|050000
         D-|058000 D-|060000 D-|068000 D-|070000 D-|078000 D-|080000
         D-|088000 D-|090000 D-|098000 D-|0a0000 D-|0a8000 D-|0b0000
         D-|0b8000 D-|0c0000 D-|0c8000 D-|0d0000 D-|0d8000 D-|0e0000
         D-|0e8000 D-|0f0000 D-|0f8000 D-|100000
         B$ setenv AUTOBOOT 3
         .......B$ printenv
         FACTORY=uCsimm (c) 2001 Lineo Canada Corp
         REVISION=uCsimm Rev 3.3
         HWADDR0=00:50:C2:03:6a:c5
         SERIAL=980437319-01ac5
         CONSOLE=ttyS0
          AUTOBOOT=
         B$

The AUTOBOOT variable is NOT set to 3 (or any number!!)

I hope somebody can help me :-\
 
Thanks

Juan José "Peco" San Martín

Microbótica, S.L
Mail: peco@microbotica.es
Web: www.microbotica.es
This message resent by the ucsimm@uclinux.com list server http://www.uClinux.com/



This archive was generated by hypermail 2b30 : Sun Apr 07 2002 - 00:01:41 EST