Re: [uCsimm] minicom and suse 7.0

From: Achim Schlumpberger (aschlum@tech4today.com)
Date: Wed Feb 14 2001 - 13:34:32 EST


sorry, but I don't know what to change :-(
Which default and where should I reconfigure it ?

Achim

daniel haensse wrote:

> sorry, you wrote that. You have to change both XMODEM settings. Sometimes the
> default is reset and you have to reconfigure it. I also use SUSE 7.0.
>
> Dani
> Am Mit, 14 Feb 2001 schrieben Sie:
> > I'm trying to upload my first image file to the ucsimm...
> >
> > I successfully connected via ttyS0 and changed the speed to 115200
> > (minicom and bootloader)
> > Then I typed the rx command.
> > Then I started the xmodem upload (after changing the protocol entries to
> > use /usr/bin/sz -X) and then I always get the xmodem error "NAK on
> > sector".
> >
> > Any help ?
> >
> > Achim Schlumpberger
> >
> > Tech4Today GmbH
> > aschlum@Tech4Today.com
> >
> >
> > This message resent by the ucsimm@uclinux.com list server http://www.uClinux.com/
> --
> **********************************************************
>
> Daniel Haensse
>
> Klinik fuer Neonatologie
>
> UniversitaetsSpital Zuerich
>
> Frauenklinikstr. 10
>
> 8091 Zuerich
>
> Switzerland
>
> Tel: ++41 / 1 / 255 5342
>
> Fax: ++41 / 1 / 255 4442
>
> email: daniel.haensse@fhk.usz.ch
> This message resent by the ucsimm@uclinux.com list server http://www.uClinux.com/

--
Achim Schlumpberger

Tech4Today GmbH Heusteigstraße 37 70180 Stuttgart

Fon: +49 (0)711 620 8809 Fax: +49 (0)711 620 8811

This message resent by the ucsimm@uclinux.com list server http://www.uClinux.com/



This archive was generated by hypermail 2b30 : Sun Apr 07 2002 - 00:01:41 EST