Re: [uCsimm] minicom and suse 7.0

From: Achim Schlumpberger (aschlum@tech4today.com)
Date: Wed Feb 14 2001 - 11:13:40 EST


thank you.
with NT and hyperterminal everything works fine ;-)

Achim

"Lord, Marc" wrote:

> I had the same problem with redhat 6.2, and could not find a solution so I
> used my
> NT station to download the image using hyperterminal. I hope someone knows
> why so I can
> use linux to transfert the image!
>
> Marc
>
> Marc Y. Lord
> Technical Staff Specialist
> System Integration Lab.
> Tel: 450-437-6098
> Bell Helicopter Textron Canada
> 12800 De L'avenir, Mirabel
> Quebec, Canada, J7J-1R4
> mlord@bellhelicopter.textron.com
>
> -----Original Message-----
> From: Achim Schlumpberger [mailto:aschlum@tech4today.com]
> Sent: Wednesday, February 14, 2001 6:50 AM
> To: ucsimm@uClinux.com
> Subject: [uCsimm] minicom and suse 7.0
>
> I'm trying to upload my first image file to the ucsimm...
>
> I successfully connected via ttyS0 and changed the speed to 115200
> (minicom and bootloader)
> Then I typed the rx command.
> Then I started the xmodem upload (after changing the protocol entries to
> use /usr/bin/sz -X) and then I always get the xmodem error "NAK on
> sector".
>
> Any help ?
>
> Achim Schlumpberger
>
> Tech4Today GmbH
> aschlum@Tech4Today.com
>
> This message resent by the ucsimm@uclinux.com list server
> http://www.uClinux.com/
> This message resent by the ucsimm@uclinux.com list server http://www.uClinux.com/

--
Achim Schlumpberger

Tech4Today GmbH Heusteigstraße 37 70180 Stuttgart

Fon: +49 (0)711 620 8809 Fax: +49 (0)711 620 8811

This message resent by the ucsimm@uclinux.com list server http://www.uClinux.com/



This archive was generated by hypermail 2b30 : Sun Apr 07 2002 - 00:01:40 EST