RE: [uCsimm] Interesting uClinux sh problems

From: Joe deBlaquiere (jadb@redhat.com)
Date: Tue Sep 12 2000 - 09:03:20 EDT


I've fixed that bug twice now as part of the ARM patches. If we were using
CVS for the kernel maybe we wouldn't be all spending time fixing the same
bugs...

> -----Original Message-----
> From: owner-ucsimm@uClinux.com [mailto:owner-ucsimm@uClinux.com]On
> Behalf Of David McCullough
> Sent: Monday, September 11, 2000 8:46 PM
> To: ucsimm@uClinux.com
> Subject: Re: [uCsimm] Interesting uClinux sh problems
>
>
>
> Jivin Micah Dowty lays it down ...
> >
> > I successfully got nwsh to compile and run after a little
> tweaking. Source
> > is available on kiwi.sourceforge.net
> > It has more features than sash, but definitely has its
> quirks. I was
> > attempting to run shell scripts with it a while ago, but it
> didn't seem to
> > be recognizing the #! line. Was this my problem, or is the
> #! stuff not
> > implemented in ucLinux?
>
> There is a bug in linux/fs/binfmt_script.c I fixed a little
> while ago in the
> uClinux-coldfire source. I have attached a patch to fix the
> problem, it
> was fairly simple in the end :-)
>
> Cheers,
> Davidm
>
> --
> David McCullough: Ph: +61 7 3279 1822 Lineo (The Embedded
> Linux Company)
> davidm@lineo.com Fx: +61 7 3279 1820 PO Box 925, Kenmore
> QLD 4069, Australia
>

This message resent by the ucsimm@uclinux.com list server http://www.uClinux.com/



This archive was generated by hypermail 2b30 : Sun Apr 07 2002 - 00:01:38 EST