Re: [uCsimm] uclinux boot problem

From: Miles Lott (milos@insync.net)
Date: Fri Jul 14 2000 - 20:12:05 EDT


My first guess is that since you are not using a hub that you need a
crossover cable...

Richard Sevenich wrote:

> I have just obtained a ucsimm (with uCgardener) and am trying to get it
> running.
>
> Currently, I have established serial communication with the ucsimm
> and can use the bootloader cli.
>
> However, when I issue the 'go' command, the uclinux boot process on the
> ucsimm gets caught in a loop as follows:
> * the boot process finds the ethernet interface OK, but then claims
> there is no cable.
> * the cable is new and connects to a new pcmcia card on the host. The
> host has the card up and running - at least ifconfig gives reasonable
> informationn
> * henceforth the uClinux boot loops, repeating:
> eth0: transmit timed out, IRQ conflict?
> cs8900 did not allocate memory for tx!
> eth0: transmit timed out, IRQ conflict?
>
> Before I run off to the store for another cable, I wondered if this is a
> known problem or if I am making some other newbie blunder.
>
> Note: I have been unable to use the mail archives because the links are in
> severe disarray.
>
> TIA
> Sev
>
>
> ____________________________________________________________________
> Get your own FREE, personal Netscape WebMail account today at http://webmail.netscape.com.
> This message resent by the ucsimm@uclinux.com list server http://www.uClinux.com/

--

Miles Lott http://milosch.net Handspring Visor USB in Linux: http://milosch.net/visor

This message resent by the ucsimm@uclinux.com list server http://www.uClinux.com/



This archive was generated by hypermail 2b30 : Sun Apr 07 2002 - 00:01:37 EST