SV: [uCsimm] Problem related with GORAM Operation

From: Jarmo.A.Salonen@telia.se
Date: Tue Jul 04 2000 - 07:11:25 EDT


After you type GO,
You have to switch back to 9600 unless you have changed /etc/inittab to
115200.
Also, have you applied the goram fix??
http://www.uclinux.org/pub/uClinux/misc/uCsimm-goramfix.tar.gz
 

regards,
Jarmo Salonen

   -----Ursprungligt meddelande-----
   Frn: bhlee@venus.semyung.ac.kr
               [SMTP:bhlee@venus.semyung.ac.kr]
   Skickat: den 3 september 2000 09:13
   Till: ucsimm@geekcreek.net
   mne: [uCsimm] Problem related with GORAM Operation
   
   Dear Everyone,
   
   This is first visit.
   I'm using uCsimm module. I have some problems to download the new
   ram OS image.
   To test my new program, I did the below action
   
   1. make image.bin(generate new image)
   2. minicom ttyS0
   3. fast ( change the baudrate to 115200bps)
   4. rx(start xmodem protocol)
   5. After downloading successfully, type goram
   6. just display "GO", and halt(no response)
   
   I'd like to know why the booting scenario didn't go. Of course the
   "Go(rom booting)" command works well.
   when I select the 9600bps, the booting scenario works well, but the
   downloading time is too long.
   
   Please let me know the solution. Thanks in advance.
   
   Regards,
   Bo-hee Lee
   
   
   
   This message resent by the ucsimm@uclinux.com list server
   http://www.uClinux.com/
    <<Fil: [uCsimm] Problem related with GORAM Operation.TXT>>
   

This message resent by the ucsimm@uclinux.com list server http://www.uClinux.com/



This archive was generated by hypermail 2b30 : Sun Apr 07 2002 - 00:01:37 EST